Werken aan het riool in de Wilhelminasingel


Van 1 maart tot 8 maart 2021 vinden er nog een aantal afrondende werkzaamheden plaats. In de Wilhelminasingel vinden aanvullende werkzaamheden aan het riool plaats. We breken daarom bij kruising Wilhelminasingel en N280 de verharding op, graven de rioolsleuf en maken een rioolaansluiting, vervolgens herstellen we de wegfundering en het wegdek.

Wat gaat er gebeuren?

In de oostelijke rijbanen van de Wilhelminasingel tussen de N280-Venloseweg zullen rioolwerkzaamheden plaatsvinden.
Vanaf maandag 1 maart 2021 gedurende ca 1 week zal de uitgaande beweging van de Wilhelminasingel richting N280 afgesloten worden. We houden deze bestemmingen uiteraard wel bereikbaar middels omleidingen (zie omleidingskaarten). Hiervoor wordt onder andere de Roerkade gedurende deze werkzaamheden opengesteld in beide richtingen zodat u via de Minderbroedersingel, Roerkade en Looskade de N280 kunt bereiken.

Wanneer gaat dit gebeuren?

De werkzaamheden starten maandag 1 maart 2021 en we verwachten dat deze werkzaamheden ca. 1 week gaan duren zodat maandag 8 maart het verkeer weer gebruik kan maken van alle rijrichtingen op de Wilhelminasingel.
Bij slecht weer kan het zijn dat de werkzaamheden niet doorgaan en op een ander moment moeten plaatsvinden.

Wat ervaart u van de werkzaamheden?

Onze werktijden zijn van 07:00 tot maximaal 23:00 uur. Echter kan het zijn dat we ook buiten deze uren en in het weekend van 5 maart 2021 moeten werken, maar dat proberen we zo veel mogelijk te voorkomen. Wel zo fijn voor u en voor ons!

Wat betekent dit voor u?

• Alle bestemmingen blijven bereikbaar
• Doorgaand verkeer op de N280 kan blijven doorrijden
• Verkeer richting de N280 wordt omgeleid. Volg de omleidingsborden en de aanwijzingen van verkeersregelaars.
In het bereikbaarheidskaartje zijn de omleidingen te zien.