Het werk van dichtbij ervaren


De bouw van de Looskade van dichtbij zien? Dat kan vanaf de kijkplek bij ons Informatiecentrum. Loop daar gerust ook eens binnen op dinsdag en donderdag tussen 13:30 en 16:00 uur. 14 mei zijn we ook van 18:30 – 21:00 open.

Kijkplek Looskade
Vanaf onze kijkplek op de Looskade kunt u veilig de werkzaamheden van dichtbij ervaren.

Veiligheid staat voorop

Hamers die op staal klinken, slijptollen die door staal zagen. We werken hard binnen de hekken van het bouwterrein. Een kijkje geven in wat binnen de hekken gebeurt, is vanwege uw en onze veiligheid lastig. Om u toch deze mogelijkheid te geven, hebben we een veilige kijkplek ingericht.

Kijkplek op de Looskade

U vindt de kijkplek op het bordes voor ons Informatiecentrum, aan de Looskade 4 (gebouw Aureool). Deze kijkplek is gratis toegankelijk. Vanaf 1 mei 2019 vindt u op een informatiepaneel uitleg over het project N280 Roermond en de verhoging van de Looskade.

Op dinsdag en donderdag kunt u dan ook meteen een kijkje nemen of vragen stellen in het Informatiecentrum. Wij ontvangen u graag tussen 13:30 en 16:00 uur.

Open in de avond

Op dinsdag 14 mei is het Informatiecentrum ook in de avond open. Zo krijgt iedereen de kans om het Informatiecentrum te bezoeken, ook buiten kantooruren. Iedereen is van harte welkom tussen 18:30 en 21:00 uur. Graag tot dan!

Een kijkje in de keuken

Tijdens de avond openstelling geven we een korte presentatie en een rondleiding langs het werkterrein op de Looskade. De presentatie start om 19:00 uur. We geven uitleg over de manier waarop we de verdiepte liggingen en de kadeconstructie maken.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om deel te nemen, kunt u zich op te geven voor 7 mei 2019 via omgeving@werkendhardt.nl. Vermeld uw naam en het aantal personen. U ontvangt bevestiging van uw aanmelding.

Verbeteren van onze communicatie

Om onze informatievoorziening te evalueren en te verbeteren, willen we u vragen een korte enquête in te vullen. De enquête is in te vullen tot 10 mei 2019. U kunt hier de enquête eenmaal invullen. Met de resultaten van de enquête kunnen we onze communicatie en hinderbeperking verbeteren. Bedankt voor uw tijd!