Toerit Sint Wirosingel aansluiten op N280


Vanaf 18 maart zijn we gestart met de aanleg van de nieuwe toerit Sint Wirosingel. De nieuwe toerit is bijna klaar. Om deze toerit aan te sluiten op de N280 gaan we nog 2 nachten aan de slag. Verkeer kan gewoon over de N280 en de Sint Wirosingel blijven rijden. Alle bestemmingen blijven bereikbaar.

GvR2019Roermond_MG_5923
Een luchtfoto van de werkzaamheden aan de Sint Wirosingel, genomen op 1 april 2019.

Wat gaat er gebeuren?

We voorzien de nieuwe toerit van nieuwe verharding en sluiten aan op de N280. In 1 nacht brengen we de nieuwe verharding aan.

Om deze werkzaamheden veilig uit te voeren sluiten we op de Sint Wirosingel zelf twee rijstroken af. In beide rijrichtingen blijft 1 rijstrook open. Met verkeersregelaars wordt verkeer veilig om het werkvak geleid.

Ook op de N280 ter hoogte van de toerit Sint Wirosingel wordt 1 rijstrook afgesloten. Verkeer kan hier langs de werkzaamheden blijven rijden.

Als de verharding is gemaakt, plaatsen we een week later een nieuw portaal. Op dit portaal komt later de bewegwijzering. Voor het maken van het portaal is geen afzetting nodig.

Wanneer gaat dit gebeuren?

De verharding brengen we aan in de nacht van 13 mei vanaf 19:00 uur. De Sint Wirosingel is weer open op 14 mei vanaf 07:00 uur.

Het portaal maken we in de nacht van 22 mei vanaf 19:00 uur. Op 23 mei om 07:00 uur zijn we klaar.

Wat merkt u van de werkzaamheden?

Verkeer kan gewoon over de N280 en de Sint Wirosingel blijven rijden. Alle bestemmingen blijven bereikbaar. Er is enig geluid te verwachten van de werkzaamheden.