Onderzoek in Wilhelminasingel op 25 maart


In de Wilhelminasingel worden twee uitgaande rijstroken afgezet in de nacht van maandag 25 maart 2019 vanaf 21:00 uur tot dinsdagochtend 26 maart 2019 om 06:00 uur. Er blijft altijd 1 rijstrook voor linksafslaand verkeer en 1 rijstrook voor rechtsafslaand verkeer beschikbaar.

Wat gaat er gebeuren?

We zetten twee van de vier uitgaande rijstroken af in de Wilhelminasingel. In 1 nacht voeren we onderzoek uit naar de kwaliteit van de verharding en de bodem.

Verkeer rijdt tijdens dit onderzoek over de beschikbare rijstroken. Er blijft altijd 1 rijstrook voor linksafslaand en 1 rijstrook voor rechtsafslaand verkeer beschikbaar.

Wanneer?

Van maandagavond 25 maart 2019 om 21:00 uur tot dinsdag 26 maart 2019 om 06:00 uur staan de afzettingen in de Wilhelminasingel.

Wat merkt u van de werkzaamheden?

In de eerste helft van de nacht wordt asfalt- en bodemonderzoek uitgevoerd op de middelste rijstroken. Verkeer dat vanuit de Wilhelminasingel over wil steken richting Designer Outlet Roermond, DCO van Iersel, Euromaster of City Hub wordt omgeleid via de tijdelijke rotonde. Volg hiervoor de bewegwijzering.

Bereikbaarheidskaart voor verkeer vanuit Wilhelminasingel naar Designer Outlet Roermond, DCO van Iersel, Euromaster of City Hub (pdf, 1.2 MB)

In de tweede helft worden de buitenste rijstroken afgezet voor onderzoek. Rechtdoor rijden vanuit de Wilhelminasingel is dan weer mogelijk. Er kan geluidshinder optreden als gevolg van deze werkzaamheden.