Louis Raemaekersbrug dicht


We gaan de rijbanen op de Louis Raemaekersbrug (eerder Maasbrug) opnieuw inrichten. De Louis Raemaekersbrug is in het weekend van 14 t/m 17 augustus helemaal dicht voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers, scooters, bromfietsers en brommobielen kunnen de brug wel blijven gebruiken.

N280_Roermond_nieuwsbrief_18juni2020_art2_1_Louis_Raemaekersbrug_groot
De huidige rijbaanscheiding op de Louis Raemaekersbrug.

We bereiden de werkzaamheden uitgebreid voor, zodat we in 1 weekend de hele brug opnieuw kunnen inrichten. We halen barriers weg en plaatsen tijdelijke rijbaanafscheiding. Een complete afsluiting vraagt wat van de omgeving. Daarom hebben we gekozen voor een weekend middenin de zomervakantie. Zo zorgen we voor zo min mogelijk hinder. Na het weekend van 14 t/m 17 augustus plaatsen we de definitieve rijbaanafscheidingen terug. Dit doen we waarschijnlijk in de nachten.

Het duurt nog bijna 2 maanden voordat de brug wordt afgesloten, dus we weten nog niet alle details. We zijn nog aan het voorbereiden. Natuurlijk delen we meer informatie zo gauw als dat kan.

---

Update: inmiddels is bekend dat de afsluiting begint op vrijdag 14 augustus 19:00 uur en duurt tot maandag 17 augustus 06:00 uur.

---

Bij slecht weer kan het zijn dat de werkzaamheden niet doorgaan en op een ander moment plaatsvinden. Kijk regelmatig op onze website voor de meest actuele informatie.

N280_Roermond_nieuwsbrief_18juni2020_art2_2_Louis_Raemaekersbrug_groot
Een aanzicht van de Louis Raemaekersbrug vanaf de Looskade.