Laatste werkzaamheden


Zoals eerder aangekondigd in nieuwsbericht: "De N280 afronden in april en mei" gaan we nog 1 nacht werkzaamheden uitvoeren op de N280. Van deze werkzaamheden kunt u enige hinder ondervinden.

Wat gaat er gebeuren?

Plaatsen van een vleermuisportaal over de N280 en diverse kleine werkzaamheden.

Wanneer gaat dit gebeuren?

De werkzaamheden starten dinsdag 11 mei 21:00u 2021 en duren tot woensdag 12 mei 06:00u 2021.
Om veilig te kunnen werken is het nodig om in deze nacht de hoofdrijbaan, zuidelijke parallelbaan en 1 weghelft van de noordelijke parallelbaan van de N280 tussen de Roerkade en Wilhelminasingel af te sluiten. In deze nacht houden we uiteraard alle bestemmingen via omleidingen bereikbaar.
Bij slecht weer kan het zijn dat de werkzaamheden niet doorgaan en op een ander moment moeten plaatsvinden. Kijk regelmatig op onze Facebookpagina voor de meest actuele informatie.

Wat betekent dit voor u?

• Alle bestemmingen blijven bereikbaar
• Doorgaand en plaatselijk verkeer vanuit het oosten (A73) met bestemming bedrijventerrein Willem Alexander, DOC, Venloseweg en A2/Weert kunnen deze bestemmingen via de noordelijke parallelbaan bereiken.
• Verkeer vanuit het westen (A2/Weert) met bestemming Venloseweg, bedrijventerrein Willem Alexander, DOC en A73 is niet mogelijk via de zuidelijke parallelbaan. Volg hiervoor de omleiding via de Roerkade en de Singelring.