Grootschalige adviesroute om verkeershinder op N280 door werkzaamheden het best te vermijden


Vanaf zaterdag 16 februari 2019 07:00 uur wordt een grootschalige adviesroute ingesteld voor doorgaand verkeer dat normaliter via de N280 Roermond voorbij rijdt. De adviesroute is ook van toepassing voor verkeer dat Roermond Oost wil bereiken. U vermijdt eventuele verkeershinder door de werkzaamheden het best door de adviesroute te volgen. Verkeer met bestemming Roermond kan gewoon over de N280 blijven rijden: Roermond blijft bereikbaar.

Overzichtskaart grootschalige adviesroute om verkeershinder op N280 door werkzaamheden te vermijden
Overzichtskaart grootschalige adviesroute om verkeershinder op N280 door werkzaamheden te vermijden

Verkeer vanaf de A2 richting A73, Venlo en Duitsland

Doorgaand verkeer op de A2 richting de A73, Venlo en Duitsland mijdt de verkeershinder op N280 door werkzaamheden het best door op de A2 verder te rijden en afslag (44) Sint Joost te nemen. Via de N276 neemt u afslag (22) Maasbracht de A73 op. De A73 volgt u tot afslag (19) Roermond.

Verkeer vanaf de A73 richting A2, Weert en Eindhoven

Doorgaand verkeer op de A73 richting de A2, Weert en Eindhoven mijdt de verkeershinder op N280 door werkzaamheden het best door de A73 verder te rijden en afslag (22) Maasbracht te nemen. Via de N276 neemt u de afslag (44) Sint Joost de A2 op. De A2 volgt u richting Weert en Eindhoven.

Transport en leveranties naar Bedrijventerrein Willem-Alexander

Vrachtwagens of leveranciers naar Bedrijventerrein Willem-Alexander vermijdt verkeershinder op de N280 door werkzaamheden het best door de adviesroute vanaf de A2 te volgen en vanaf het oosten Roermond binnen te rijden. Via afslag (19) Roermond rijden zij de N280 richting Roermond op. Via de afrit van de tijdelijke rotonde naar de Mijnheerkensweg bereiken zij het Bedrijventerrein Willem-Alexander.

Overzichtskaart van de grootschalige adviesroute is te downloaden via:

Overzichtskaart grootschalige adviesroute om verkeershinder op N280 door werkzaamheden te vermijden (png, 2.3 MB)