Bereikbaarheid bij evenementen


De komende tijd zijn er veel evenementen in Roermond, zoals The Passion, de Roermond City Run, Koningsdag en het Bevrijdingsfestival. We zijn tijdens die evenementen nog steeds hard aan het werk aan de N280. Lees meer over hoe u Roermond dan het beste kunt bereiken.

Bevrijdingsfestival Roermond
Bevrijdingsdag in Roermond.

Evenementen

In Roermond vinden veel grote evenementen plaats dit voorjaar:

  • The Passion op donderdag 9 april
  • de Roermond City Run op 19 april
  • Koningsdag op 27 april
  • de Dodenherdenking op 4 mei
  • het Bevrijdingsfestival op 5 mei

Tijdens de feestdagen wordt ook drukte verwacht in en rondom de Designer Outlet Roermond. Op de website van de gemeente Roermond en de VVV vindt u alle evenementen in de regio.

Bereikbaarheid

Wilt u tijdens deze evenementen en feestdagen naar Roermond, dan kunt u het beste gebruikmaken van de fiets, scooter, brommer of het openbaar vervoer. Zo komen er minder auto’s in de binnenstad en blijft de stad bereikbaar. We zijn hard aan het werk aan de N280. Als er veel weggebruikers zijn, kan dit zorgen voor vertraging. Dat willen we graag voorkomen.

Is er geen andere mogelijkheid dan de auto? Vertrek dan op tijd, ga goed voorbereid op reis, houd rekening met een langere reistijd en volg de borden en instructies van eventuele verkeersregelaars.

Probeer gratis een e-bike

Roermond Bereikbaar is de actie ‘Probeer een e-bike’ gestart. U kunt 2 weken lang gratis een e-bike proberen. Ideaal als u in de buurt van Roermond woont en natuurlijk helemaal handig tijdens deze evenementen. De actie loopt tot 6 juni 2020. Wilt u meer weten? Ga dan naar www.probeereenebike.nl.