Afsluiting kruising Schipperswal tussen 6 en 15 april


Het is rustig op de weg en in Roermond. De huidige situatie in ons land vraagt om stevige maatregelen, en dat heeft zijn effect. Bezoekers blijven thuis, bedrijven passen openingstijden aan of zijn zelfs gesloten. We benutten deze rust om de kruising Schipperswal - N280 tussen 6 en 15 april volledig te reconstrueren.

Ook bij de reconstructie van de N280 merken we dat het verkeer op de N280 en in specifiek van en naar de Schipperswal sterk is afgenomen.

Onderdeel van de werkzaamheden is het vernieuwen van de weg in de Schipperswal. Deze werkzaamheden leiden normaal tot hinder voor aanliggende bedrijven en bezoekers. Afsluiten is lastig, want de winkel blijft open.

We hebben contact gezocht met de ondernemers aan de Schipperswal en besloten de reconstructie bij de Schipperswal versneld uit te voeren. We benutten daarbij de rust op de weg en in het aantal bezoekers, zodat we uiteindelijk de hinder voor iedereen tot een minimum beperken.

Tijdens de reconstructie van kruising Schipperswal - N280 sluiten we de kruising volledig af. Bedrijven aan de Schipperswal blijven bereikbaar door via Maashaven en Schipperswal te rijden. Op onze bereikbaarheidskaart zie je welke wegen open blijven.

Wij bedanken de ondernemers voor hun medewerking. Wij werken hard door in deze tijd, zodat we na de maatregelen zo snel mogelijk over de nieuwe N280 kunnen rijden.

N280 - Bereikbaarheidskaart voor Bedrijven tijdens afsluiting Schipperswal (pdf, 234 kB)