Afronding project


Nu de N280 open is, ronden we het project af. Dit betekent dat we het Informatiecentrum en de projectlocatie aan de Looskade sluiten. We willen u bedanken voor uw begrip in de afgelopen jaren en wensen u fijne feestdagen. Natuurlijk blijven we nog even bereikbaar voor u.

Nieuwsbrief dec 2020 contact vervolg 2

Vanaf half december gaan alle projectleden terug naar hun eigen organisatie en verder met andere, nieuwe werkzaamheden en projecten.

Dit betekent natuurlijk niet dat we zomaar verdwijnen. Ook tijdens het uitvoeren van de laatste reparaties en werkzaamheden blijven we bereikbaar. Na december blijft de Facebookpagina van het project actueel. Als dat nodig is, versturen we ook een nieuwsbrief naar onze abonnees, aanmelden kan nog.

Deze projectwebsite, ons Twitteraccount en de omgevingstelefoon en -mail vanuit de aannemerscombinatie Werkend Hardt worden vanaf 1 januari 2021 inactief. Mocht u toch nog vragen, opmerkingen of klachten hebben, dan kunt u hiervoor vanaf nu terecht bij N280Roermond@prvlimburg.nl.

Helaas was een feestelijke opening van de N280 Roermond vanwege de coronamaatregelen onmogelijk. Wie weet is daar in het voorjaar alsnog een mogelijkheid voor.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw begrip en medewerking tijdens deze ingrijpende operatie. Ook wensen we u fijne feestdagen. Blijf gezond en let op elkaar!