Afrondende werkzaamheden in januari


Eind vorig jaar hebben wij u laten weten dat er nog enkele afrondende werkzaamheden in 2021 uitgevoerd dienen te worden waar u wellicht enige hinder van gaat ondervinden. Dit moment is nu aangebroken.

Wat gaat er gebeuren?

De hoofdrijbaan (rijbanen door de verdiepte ligging) worden volledig afgesloten vanwege werkzaamheden op de N280  ter plaats van Hatenboer-De Weerd.

Verder zal de Noordelijke en gedeeltelijk de zuidelijke parallelbaan van de N280 worden afgesloten vanwege werkzaamheden ter plaatse van de Wilhelminasingel.

De werkzaamheden ter plaatse van Hatenboer-De Weerd betreft het inrichten van een calamiteitendoorsteek en ter plaats van Wilhelminasingel het plaatsen van een houten geleiderail.

Wanneer gaat dit gebeuren?

Vanaf maandag 25 januari 19:00u tot dinsdag 06:00u en vanafdinsdag 19:00u tot woensdag 06:00u zal de hoofdrijbaan (rijbanen door de verdiepte ligging) volledig worden afgesloten.


Vanaf woensdag 27 januari 19:00u tot donderdag 28 januari 06:00u zal de Noordelijke en gedeeltelijk de zuidelijke parallelbanen afgesloten zijn.

We verwachten dat de werkzaamheden ter plaatse van Hatenboer-De Weerd in 2 nachten klaar zijn en de werkzaamheden ter plaatse van de Wilhelminasingel in één nacht.

Bij slecht weer kan het zijn dat de werkzaamheden niet doorgaan en op een ander moment moeten plaatsvinden.

Kijk regelmatig op onze Facebookpagina N280 Roermond voor de meest actuele informatie.

Wat ervaart u van de werkzaamheden?

Om te zorgen voor zo min mogelijk overlast, voeren we de werkzaamheden zo veilig en efficiënt mogelijk uit. Onze werktijden zijn van 19:00 tot 06:00 uur.

Alle hinder voorkomen is helaas niet mogelijk. Door de werkzaamheden op hetzelfde moment uit te voeren, beperken we de tijd dat u hinder kunt ervaren.

Wat betekent dit voor u?

Alle bestemmingen tijdens de werkzaamheden op maandag 25 en dinsdag 26 januari blijven bereikbaar

Alle bestemmingen vanaf woensdagavond 27 tot donderdag 28 januari blijven via een omleiding bereikbaar (zoals te zien op onze bereikbaarheidskaart (pdf, 257 kB)).

  • Bestemmingen Schipperswal, Wilhelminasingel en Buitenop vanuit A73 zijn bereikbaar via de omleiding N280 – Horn.
  • Bestemming Wilhelminasingel vanuit A2/Weert is bereikbaar via de omleiding Roermond centrum.
  • Bestemming A2/Weert vanuit Schipperswal en Wilhelminasingel is bereikbaar via de omleiding N280 – Sint Wirosingel.