Publieksexcursie


De publieksexcursies zijn van start! Wilt u zelf kijken bij het project N280 Roermond? Meld u dan aan. De excursies vinden plaats op specifieke woensdagmiddagen tussen 13.30 en 16.00 uur.

LET OP!

In verband met het Corona-virus nemen wij natuurlijk ook diverse maatregelen. Om u en onszelf te beschermen en conform de landelijke richtlijnen hebben we daarom besloten om de publieksexcursies in ieder geval t/m 1 juni niet door te laten gaan.

U kunt zich momenteel dus niet meer aanmelden, mocht u vragen hebben dan kunt u die stellen via N280roer­mond@prvlim­burg.nl

--------------------------------------------------------------------------------------

De eerste excursie was op woensdag 21 augustus 2019. Na een korte presentatie gingen we met een busje het werk van dichtbij bekijken. De groep deelnemers was erg enthousiast en ook wij waren trots om ons werk eens van wat dichterbij te laten zien.

Wilt u ook deelnemen aan een publieksexcursie? Lees dan snel verder.

Algemene informatie

Het programma van de excursie bestaat uit 2 delen. Eerst is er een presentatie in ons Informatiecentrum aan de Looskade 4 in Roermond, waarbij u ook vragen kunt stellen. Rond 14.30 uur gaan we naar buiten. Daar rijden we in een busje over het projectgebied en verkennen we dichterbij het werkterrein de werkzaamheden die worden uitgevoerd. En we sluiten af met een bezoek aan het uitkijkpunt bij de Looskade.

De excursie gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn. Het maximum aantal bezoekers per excursie is 18.